Post by compderenmontplas on Feb 11, 2022 6:58:46 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ luba VIP staatus ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Olen seda mängu mänginud üle aasta. Eelmisel nädalal külmus ära. Installisin selle uuesti, kuid nüüd on iga taseme järel lisa. Täiesti rikutud
Nautisin väga ja unustasin mõneks ajaks, et mu olukord on halb.
Liiga palju reklaame, millest igaühel on vaigistamiseks või sulgemiseks erinev asukoht. Mis see uus tähepidu on? Kas see on võistlus päris inimestega või lihtsalt võlts? Minu nimekirjas olevatel inimestel on alati samad nimed, mis tunduvad võltsitud (ei ole numbrite ega hüüdnimedega), ja ma olen kõigi heade kingituste taga alati samal positsioonil. Ei tundu päris asi.
Lõbus mängida, hariv, värv ja kontrast on täiuslikud.
Mul läks hästi, et 35 läbisin, tundub, et 37 ei saa läbi. Abi palun.
Minu jaoks sõltuvus vähem kui nädalaga. Ignoreerisin õhtuti lemmiktelesaateid. Ühel ööl ärkasin umbes kell 2 öösel ja mängisin tunde. Otsustasin selle arvustuse kirjutada ja selle rakenduse kustutada. Liiga palju "põgenemist" vist.
Mulle meeldib seda mängu mängida ..Olen üllatunud, kui palju aega mängimisele kulutan ... see on tõesti lõbus ... see võib olla lõõgastav ja hea viis lõõgastumiseks. Minu kõrgeim tulemus on minu eesmärk võita, nii et ma võistlen ainult iseendaga, mida ma tõesti armastan. Mul pole kaebusi .. See on suurepärane, nagu on... aga mõnikord soovin iga rekordi ja kuupäeva logi või rekordit... lihtsalt arvan, et see oleks huvitav ... tänan teid suurepärase rakenduse eest 😊
allalaadimine võttis palju aega, kuid fantastiline ja vapustav mäng
Liiga palju reklaame
Tõesti lõbus paneb mõtlema!! Püüdke alati oma parimat tulemust ületada.
Block Puzzle પઝલ smuc
Curse of Aros - MMORPG பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் iml
Ma tõesti armastan seda mängu, kuid isegi uusima värskendusega saan mängida ainult ühte režiimi. Kõigil mu sõpradel on nii klassikaline režiim kui ka tasemerežiim. Mis toimub? Muudan 5 tärni vastu, kui mäng on fikseeritud.
Suurepärane mõistatus aja veetmiseks; DMV-s, kui te ei saa magada, kui abikaasa soovib vaadata saadet, millest te ei hooli. Kunagi pole igav ega tekita sõltuvust nagu mõned mängud ning saate alati tagasi pöörduda sinna, kus pooleli jäite. Värvid muudavad selle ka paremaks kui tavalised plokkmängud.
Mulle meeldivad plokkide nuputamismängud. Ma pean maha jääma, et saaksin palju mänge mängida. See mäng on loodud inimestele, kes suudavad jääda teravaks.
Ma tõesti naudin mängu. Kuid see peatub alati .. olen pidanud mitu korda mängu taaskäivitama, et see tööle saada. See on väga raskendav. Loodetavasti saab probleem lahendatud.
Block Puzzle Puzzle xlmn
Palju nalja, värvid on suurepärased, heli pole raske. Suurepärane töö.
Liiga palju reklaame ei saa esitada kauem, kuna palju reklaame ei saa vaigistada või sulgeda, et jätkata mängimist. Iga kord, kui hind on saadud, on reklaam... aja raiskamine ja esitatavad andmed ei kesta kauem
See on nii sõltuvust tekitav, et ma olen 100. tasemel ja lähen. Pean seda proovima, teil on lõbus.
Block Puzzle Puzzle xlmn
See hoiab. Minu aju on aktiivne ja ma armastan seda väga
Väga kiire tempoga lõbu! Ikka naudin!
pole paha mäng
Sellel rakendusel pole arendajate tuge. Pidin selle oma telefoni uuesti installima ja nüüd on reklaamid tagasi. Nad ei vasta mu neljale päringule, nii et ma kustutan selle ja olen leidnud parema rakenduse.
Lõbus vibreerivate värvidega!
Ma võin seda tundide kaupa mängida!!! On ainult paar asja, mida ma muudaksin, kuid see on ainult selleks, et muuta see Tetrisega sarnaseks, kuid ma tean, et see pole nii... Mängus on palju asju, mis mulle meeldivad paremini kui Tetris!
Tõesti HALB mäng ei saa pärast 99. taset läbida. Proovisin seda taset läbida üle kuu. Süsteem ei anna sellest mööduda ja lülitub automaatselt välja, kuigi sellel on võimalus plokk täita. Vihka seda mängu ei soovita. Raiskas oma aega 😡😡😡
Tõesti lihtsalt omanike jultunud katse teenida hunnik dollarit, enne kui sellest loobute. See mäng tõesti haiseb ja on oma ülesehituselt vastik. Kõik mõistavad, et reklaam teenib raha ja on vajalik. Kuid need idioodid ei austa oma kliente ja töötavad selle nimel, et teid reklaamidega lihtsalt ületada. Tõesti loll.
Tee paljudele reklaamidele!
Kingin 2 tärni, sest see mäng on igav, kuid parim.
Ma annaksin üle 5 tärni mu vana telefon tuli vahetada ja kõik saadeti uude telefoni ja ma pean algusest peale vihkama
Hea mäng, kuid arendaja peab selle huvitavaks muutma, fikseerides aja ja andes suuremaid võiduvõimalusi. Tood pidevalt asju, mis ei klapi, see muudab mängu väga kurvaks ja kohati ebahuvitavaks
Arflapn
See on tore, aga kui ma saavutan millegi 1000 punkti, siis see ei anna mulle mu maailmameistrivõistlusi, mida olen kandnud. Mis teeb mind tõesti kurvaks ja ärritunuks.
Block Puzzle Quebra-cabeça guek
Mõnikord on see lõbus, kuid mõne aja pärast on see igav
Suurepärane mäng!!! Lõpetasin kõik need tasemed ja soovin saada rohkem tasemeid!!! Mäng on väga lahe ja väga sõltuvust tekitav
Väga tore, alati õnnelik seda mängides ikka väga hea, ma armastan seda, aitäh. Olge jätkuvalt kena, armastan seda mängida.
Iga kord, kui see video juurde läheb, see hangub, mulle meeldib see mäng väga, kuid ma pean selle alati sulgema ja hiljem tagasi minema. tüütu Olen ka värskendanud ainult sama probleemi tõttu.
Mäng on lõbus. Mulle meeldis see nii väga, et otsustasin osta "reklaame pole". Reklaamid pole aga kuhugi kadunud. Pöördusid mitu korda arendaja poole abi saamiseks, kuid ei vastanud.
Olen seda mängu mitu kuud mänginud ja mulle väga meeldib. See on suurepärane 10-minutiline põgenemine, kui ma seda vajan. Olen tasemel 1890 ja see hakkab nüüd veidi masendama. Väga raske, raske läbida tasemeid, saada punkte jne. Ma ei hooli reklaamidest liiga palju. Need on lühikesed, ma ignoreerin neid.