Post by ininsocatin on Mar 5, 2022 23:35:43 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pişirmə Oyunları Mania Qızlar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pişirmə Oyunları Mania Qızlar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox resursu aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Pişirmə Oyunları Mania Qızlar 2022 version ▞▞▞
Sərin və oynamaq asan.... Amma çox uşaqcasına... Cizgi filminə bənzəyir. Onu daha yetkin edin
Belə gözəl bu proqram. Və çox yaşayıram ❤️😍
Bu heyrətamizdir!!! Sadəcə sev
Eladir cox gozeldir men sexsen cox beyendim ela supir
Bacımım bu oyundan çooox xoşu gəlir.bacımın xoşu gəlirsə məndə bu oyunu sevmədiyim halda sevərəm .mənim 11,bacımın olması 5 yaşı var.indi bacım məndən uzaqdadı bakıda
Çox gözəl🤩
Pis
Bu oyun çox pisdir mən bu oyuna marağım yoxdur zəhmət olmasa bu oyunda internetinizi boş yerə sərf etməyin. Ümid edirəm başa düşürsən.
Bu oyun möhtəşəmdir
Əyləncəli oyun. Həqiqətən asılılıq yaradır. Ofisiant və yemək vaxtı olduqca sürətlidir. İndiyə qədər oyunu bəyənirəm, indiyə qədər onunla heç bir problemim yoxdur və səs əmrimə uyğundur
بازی آشپزی شیدایی دختران شبیهسازی fldt
karantin günlərimin çoxunu burada bu oyunda xoşbəxt keçirirəm. yaxşı istifadəçi interfeysi və qrafika ilə hazırlanmış əla proqram. aşpazlar və aşpazlar üçün çox tövsiyə olunur.
Bu yemək mania tətbiqi sadəcə ağılları əsəndir. Bu oyun proqramı o qədər maraqlıdır ki, onu bişirib müştəriyə təqdim edə bilərsiniz. Bu möhtəşəmdir. Çox tövsiyə edirəm.
Dördüncü restorana çata bilən varmı?
Mən bu proqramı endirməyə çalışdım, lakin yükləmə 90%-ə çatdıqdan sonra o, kəsilməyə davam etdi. İndi proqramı endirmişəm, amma aça bilmir. Səhv deyir və lazım olan mənbələri çıxara bilmədi
Igra kuhanja Manija djevojke Simulacije gbv
Yemək hazır olanda müştərilərimə xidmət etməzdən əvvəl onu ofisiantlara verməməliyəm.
Yaxşı oyundur
Hra na varenie Mania Dievčatá Simulácie eayk
Oyun ini tidak seru
Bişirərkən əyləncəlidir, amma yemək tez yanmağa başlayır
Yuxudan məndən pul ala və ro izah edə bilərəm
Mənə sıxıcı gəldi hərdəfə eyni adamlar gəlir və sadəcə yemək verirsən maraqsız gəlirdi mənə
deyilecek soz yoxdu eladir👍👍💟
Heç xoşum gəlmədi
Yeyə 3-cü. Çox, məncə
Təkmilləşdirmək üçün brilyant və sikkələrin doldurulması axmaqlıqdır. Və təkəri fırlatmaq üçün pul tapmağa əsəbiniz var. Happing.uninstalled.crooks fırıldaqçılar, əgər bu, verəcəyiniz yeganə cavabdırsa, byeee.it uşaqcasına böyüməkdir.!!!! zarafatdır.
Game Memasak Mania perempuan Penyelakuan bbtn
Əyləncəli bir oyundur
Yaxşı oyudu👏👍❤❤
Çox da yaxşı deyil
Çoxxxxxxx pis zibil oyundu
Cooking maniası, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı yemək bişirmə oyunu, oyunu çox bəyəndim, bu, çox əyləncəli və super əyləncəlidir. Ən yaxşı qrafika. İnterfeys xoşuma gəldi. Hamıya bu oyunu bir dəfə sınamağı tövsiyə edirik.
Çox əla oyundu möhdəşəm nələsi ola vilməz( yaradani axtariram)♡♡♡
Bilmirəm elə belə verdim
İndi ENDİRİRƏM amma inşallah super olar
Bu oyun ASOWME idi😉amma iştirakçılar tez qəzəblənirlər, bu məni dəli edir😤
Oyun əladır
Bunu yukle
Gux
Modern Ops - Jogo de Tiro FPS Ação kgx
Цоокинг Гаме Mania Девојке Симулације vpkt
Yaxşı, lakin zəif qrafika
Daha çox reklam və qiymətli daşlar lazımdır.
Kim bu oyunu sevir beliye bassin
İndiyə qədər
Sijacheza bado amma naona iko sawa.... təşəkkürlər kwa wenye hii app iko lit sana ,,😍😘😋
Bu oyun Möhtəşəmdir və mən onu sevirəm
Lütfən xidmət etmək üçün daha bir mina hazırlayın