Post by ininsocatin on Mar 5, 2022 23:38:49 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy sky shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy sky shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ бесконачни примогеми хак ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy sky shooting 2022 version ▞▞▞
Волим игру и једва да има реклама. Зато га волим.
чак и да откључам авионе са потребним звездама и златом, још увек морам да платим да их користим у игри. Нема користи и губљења труда и времена.
Прошло је скоро годину дана без нових ажурирања. Зашто?, Да ли је програмер договор?. Не могу да играм ПвП јер пише да ми је интернет веза прекинута. Знам да то није тачно јер играм друге онлајн игрице са истим интернетом
Баш досадно. Додавање, после додавања, после додавања, после додавања. Гледате више огласа него што заправо играте игру. Ово иде у канту са остатком игара које играју додаје више од игре. срамота
*Могла би* бити добра игра, али нажалост све је нагомилано рекламама. Без микротрансакције „уклони огласе“, само месечна ПРЕТПЛАТА, лол (срсте момци?).. Ако желите да оцените игру из апликације са мање од 4 звездице, то вас не води у Плаисторе. Програмери морају да буду заиста сигурни у свој производ >_> осим тога, заиста леп схмуп са кул крилним човеком / механичаром за пребацивање брода!Игра је била прилично добра, али корисничко сучеље је стварно срање и не можете користити своје авионе без окретања да бисте добили живот који ћете користити у свакој фази и чини је игрицом паи2плаи за мене. Дакле, чак и ако сам надоградио авион првог авиона који је дат новим играчима, не можете га користити осим ако не купите живот у продавници и бићете приморани да купујете ИАП валуту, било злато или дијаманте. А када мењате авионе, кориснички интерфејс не приказује име авиона, што отежава препознавање сваког авиона!!
Аутоматско затварање током игре. Плз поправи ово. Поновљено аутоматско затварање. То ме иритира.
Одлично за провођење времена... Враћа успомене на старе аркадне игре, али са заокретом модернизације... Игра се не исплати за подизање нивоа, и то је добра ствар... Међутим, многи огласи се појављују током време игре... Свеукупно изазива зависност
Добра забавна игра, али и даље има кварова.. Режим бојног поља, ниво 22, после таласа 6 не ради ништа као да недостаје код..
супер
пвп гем баттле расположење не ради зато сам дао само 3 звездице иначе је игра веома интересантна
Ова игра је срање, чак и ажурирана верзија. Бонуси се или не учитавају или вас игра избаци, узрокујући исцрпљивање новчића и дијаманата. Брзина и удвостручење могу да раде једном дневно осим ако за куповину не користите новчиће или новчиће за помоћнике. Додаци се стално ометају док су у игрици и и даље се појављују чак и ако је изабрана опција за прескакање додавања. Брисање ове апликације јер ко има времена да чека непозване прекиде. Игра се замрзава док је у игрици, увек представља пораз. 😒😣😣
Galaxy sky shooting Žaid. automat. xry
Добре су игре (♥ω♥*)
1) пут до многих огласа! 2) сви бродови су веома скупи!
Ова игра је стварно срање.. 1ц почнете да играте све што је у реду са графиком, али има на хиљаде огласа.. чак и након играња једноставног нивоа, огласи се аутоматски покрећу.. Патетична игра.. Чак ни ПубГ нема толико огласа.. Љубазно Захтевајте свима, молим вас, не губите време и интернет да бисте отпремили игру. Користите другу игру из Плаи продавнице
Galaxy sky shooting Аркаде lqip
Добра игра, али треба да омогући неке нове нивое
Нема чувања у облаку. Изгубио сам сав напредак иако сам се пријавио на Фејсбук.
Почело је добро, али пвп ретко ради, и не може да добије додатне новчиће од гледања видео записа, неће их учитати, требају драгуљи, не могу да их набавим, јер се игре не учитавају
Нема нивоа после 260 и Беттлефиелд режима после 71 Празан је сада шта могу да урадим
игра за играње то је стварно кул игра за играње нема ништа, али нема ништа лоше у игри рата рата је била брза и брза померање брода заједно са прстима иде врло добро Наима Мора треба више различитих бродова да се игра са свим створењима која лете
Играо сам ову игру пре годину дана када је још увек имала "спајање" споредну игру; зашто је уклоњено? Мислио сам да је то учинило игру зависном и издвојило се од осталих игара типа галаксија пуцачина. Лако бих оценио ову игру са 5 звездица да још увек има споредну игру.
заправо је супер, играм га сваки дан, али онда касни јер сам искључио мобилни и када поново отворим игру, вратио сам се на ниво 1, помало је фрустрирајуће јер сам већ на нивоу 91.
рулет након упризорења не ради! молим те поправи. Геттинг гипед
До сада је добро...не преплављени огласом за огласом за огласом...
Превише огласа
Galaxy sky shooting آرکید rwz
Шта се десило са пвп најавом? За страствене играче треба додати још бродова, крила и карактеристика.
Galaxy sky shooting Arcade aep
Веома, јако, ЛЕПА ИГРА ВИСОКО КВАЛИТЕТНО искуство у свемиру и небу гађање авиона, али не откључавање свих авиона и Срећан Божић или Нова година😇
То је невероватна игра. Али чини ми се веома тежак процес повезивања на мрежи
Добар, али је досадна потреба за надоградњом.
Галаксијско небо пуцање је одлична игра
Дајем једну звездицу јер када преузмем ову игру, она ми показује 99% али после 1-2 секунде нема опције отворене апликације уместо опције отворене апликације, приказује ми инсталирање. Шта је дођавола, моја брзина интернета је преспора због кише 🌧 и у овој ситуацији сам морао поново да га инсталирам. Тако лоше 👎👎👎😠😠😠
само звук и графика су добри, потребно је много промена
Био сам на овој игрици један дан и већ је деинсталирам, углавном је као и све друге пуцачке игрице које када вам понестане снаге не можете више пута да добијете осим што имају рекламу за рекламом било да победите или изгубите и поврх тога желе да купите да бисте играли игру која је бесплатна игра која је бесплатна треба да буде бесплатна
Лепа игра, али има много реклама иако користимо неке огласе да бисмо добили појачиваче, али други огласи се само играју чак и на почетку игре и не даје ништа осим потпуног губитка података.
Било је добро, али када желим да играм пвп режим не ради јер ми каже да морам да ажурирам игру, али сам је већ ажурирао.
То је добра игра, али сваки пут треба узети ниво од 50 до 70 за бесконачно стање.
Много волгура или сексуалних реклама које долазе док играте игрицу.
Нисам у могућности да користим бродове које сам буквално откључао и поседујем и који сам потрошио надограђене ресурсе без плаћања новчића за то. Такође, огласи се аутоматски репродукују између фаза.
Волим игру, једини проблем је што увек почињем са почетним бродом, купио сам нове бродове, али не могу да схватим како да га променим
Tag Team Karate Fighting Game Sarguzasht gkyw